Reilu suomalainen perheyhtiö.

Avoimet työpaikat

Raken­namme monipuolisesti asuinrakennuksia, liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä oman Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Meidän joukossamme viihtyy noin 150 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!
Haemme Korjausrakentamisen yritykseen Länsi-Pasilaan tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä vastaat hankekokonaisuuksista kokonaisvaltaisesti. Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus, keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Työmaavaiheessa toimit kohteiden työpäällikkönä, vastaat teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja toimit työmaaorganisaation esimiehenä. Olet tulosvastuussa hankekokonaisuuden menestyksestä. Tehtävänkuvaasi voi kuulua myös yrityksen tuotannon yleisempään kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM), vahvaa tuotantotaustaa ja koeteltua osaamista vaativien projektien johtamisesta. Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä, vastuuntuntoisuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä esimiestaitoja.

Haemme Korjausrakentamisen yritykseen työmaapäälliköitä, projekti/työmaainsinöörejä ja työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus) Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtäväkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtäväkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä , kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy toimitusjohtaja Esa Surakka.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2017 mennessä osoitteeseen: Esa.Surakka@pohjolarakennus.fi
Haemme henkilökuntaa Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimipisteille ja työmaille.

Projektipäällikkö

Vastaat omaperusteisen asuntorakentamisen suunnitteluttamisesta alueellasi. Osallistut tontti- ja kiinteistökehitykseen sekä hankesuunnittelun ideointiin. Vastaat alueesi kaavamuutoshankkeista yhdessä hankekehitysjohtajan kanssa sekä hankkeiden suunnitteluohjauksesta. Osallistut asuntokohteiden myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja laadit alustavat kannattavuuslaskelmat.

Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti asuntorakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM tai vastaava). Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia hankkeita valmisteltavaksi Hämeen alueella, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, laadukkaat työskentelytilat ja mukavan työilmapiirin.

Lisätiedot arkisin klo 15–16 hankekehitysjohtaja Harri Kiviranta 044 335 1139. Hakemukset ansioluetteloineen 25.4.2017 mennessä harri.kiviranta@pohjolarakennus.fi


Rakennuttaja-asiamies

Kykenet itsenäisesti huolehtimaan omaperusteisen asuntotuotannon kokonaisvaltaisesta yhtiöhallinnosta myös suuremmissa aluerakentamisen kohteissa. Tunnet rahoitus- ja vakuutusalaa sekä hallitset asuntokauppalain tehtävän hoitamisen edellyttämällä tasolla. Työskentelytapasi on järjestelmällinen, tehokas ja tarkka. Osaat varautua tulevaan ja kykenet työskentelemään myös kiireen alla tehokkaasti ja päämäärätietoisesti.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä Hämeen alueella, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit.

Lisätiedot arkisin klo 15–16 hankekehitysjohtaja Harri Kiviranta 044 335 1139. Hakemukset ansioluetteloineen 25.4.2017 mennessä harri.kiviranta@pohjolarakennus.fi


Projektikehityspäällikkö, toimitilat

Haemme oma-aloitteista, myyntihenkistä ja kokonaisuuksia hallitsevaa projektipäällikköä alueemme toimitilahankkeiden moottoriksi. Vastaat toimitilahankkeista niiden alkumetreiltä aina rakentamisen aloittamiseen asti. Tehtäväkenttäsi on yrityksessämme uusi, joten toimenkuvaasi voidaan muokata vahvuuksiesi mukaan. Toivomme sinun tuovan mukanasi paljon raikkaita ideoita ja uusia toimintatapoja, jotka yhdistettynä Pohjolan virtaviivaiseen ja tehokkaaseen toimintaan muodostavat voittamattoman kombinaation.

Sinulla on rakennus- tai kaupallisen alan soveltuva koulutus. Eduksesi luetaan toimialan ja toimijoiden tunteminen, mutta kokemattomuutta voit paikata oikealla asenteella ja muilla vahvuuksillasi. Arvostamme yrittäjähenkistä asennetta, jonka huomioimme tulospalkkauksessasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työkaverit sekä itsenäisen toimenkuvan ja perheyrityksen työilmapiirin, jossa on tekemisen meininki.

Lisätiedot arkisin klo 15–16 tuotantojohtaja Miika Oksanen 0400 781 341. Hakemukset ansioluetteloineen 25.4.2017 mennessä miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Työpäällikkö

Uuden Santalahden projektin varmistuttua haemme tuotantoomme projekteista vastaavaa työpäällikköä Pirkanmaalle. Hankkeesi tulevat olemaan asunto- ja toimitilakohteita. Toivomme sinun hallitsevan koko rakentamisen ketjun keskittyen hankkeiden valmisteluun, hankintaan ja työmaatekniikkaan. Kustannustietoisuus on tehtävänhoidon perusedellytys. Arvostamme hyviä johtamistaitoja, oma-aloitteisuutta sekä valmiita kontakteja eri sidosryhmiin. Toivomme sinulta tervettä joustavuutta ja tarjoamme sinulle samaa takaisin.

Olet koulutukseltasi RKM, RI tai rakennusalan DI. Eduksesi luetaan aiempi kokemus projektien johtamisesta, hankinnoista ja/tai kustannuslaskennasta. Työmaakokemus jossain työmaaurasi vaiheessa on perusedellytys. Tarjoamme näköalapaikan yhdessä alueen suurimmista rakennusliikkeistä, jonka alueellinen ja valtakunnallinen kasvu on ollut ja tulee olemaan kovaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työkaverit, itsenäisen toimenkuvan ja perheyrityksen työilmapiirin, jossa on tekemisen meininki.

Lisätiedot arkisin klo 15–16 tuotantojohtaja Miika Oksanen 0400 781 341. Hakemukset ansioluetteloineen 25.4.2017 mennessä miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Työmaan avainhenkilöitä

Tuotantomme kasvaessa haemme työmaillemme Tampereen ja Hämeenlinnan alueelle työmaapäälliköitä ja työvaihemestareita.

Työmaapäällikkönä toimit nimetyssä projektissa vastaavana työnjohtajana. Vastaat projektin rakentamisesta ja johdat työmaata. Edellytämme sinulta yli viiden vuoden kokemusta työmailta. Toimenkuvasi on laaja; olet mukana projektin alkuhetkiltä asti tuotannon suunnittelussa ja hoidat osaltasi projektihankintaa. Kustannustietoisuus ja aikatauluosaaminen ovat perusedellytyksiä tehtävän hoitamiseen. Edellytämme sinulta raikasta otetta ja varsinkin työturvallisuuteen ja laatuun satsaamista. Saat kilpailukykyisen palkan, itsenäisen työnkuvan ja huiput työkaverit.

Työvaihemestarina vastaat omasta vastuualueestasi työmaillamme. Voit olla kokenut tai juuri valmistunut RKM tai RI – rooli löytyy kyllä, omien vahvuuksiesi perusteella. Edellytämme tinkimätöntä asennetta työturvallisuuteen, laatuun sekä työvaiheen johtamiseen. Tarjoamme sinulle haasteellisen työn osana osaavaa organisaatiota sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot arkisin klo 15–16 tuotantojohtaja Miika Oksanen 0400 781 341. Hakemukset ansioluetteloineen 25.4.2017 mennessä miika.oksanen@pohjolarakennus.fi


Laskentainsinööri

Haemme joukkoomme laskentainsinööriä toimimaan laskentapäällikön alaisuudessa sekä tuotanto- ja projektijohdon tukena osana tuotantotiimiämme.

Olet kiinnostunut kohteiden laskennasta ja numerot ovat sinulle kokonaisuuden perusta. Eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on hankinta- tai laskentataustaa. Mikäli myös tietomallit ovat tuttuja, olemme entistä kiinnostuneempia. Vähintään vuoden työmaakokemus on tehtävän edellytys. Tehtävässäsi tulet laskemaan erilaisten kohteiden kustannusarvioita ja hyödyntämään tietomallia osana laskemista. Myös ennakkohankinta on tärkeä osa toimenkuvaasi.

Tarjoamme sinulle paikan rajusti kasvavassa alueyhtiössä, jossa työtä tehdään hyvällä sykkeellä hienossa porukassa.

Lisätiedot arkisin klo 15–16 laskentapäällikkö Jani Åttman 0400 903 830. Hakemukset ansioluetteloineen 25.4.2017 mennessä jani.attman@pohjolarakennus.fi