Reilu suomalainen perheyhtiö.


Avoimet työpaikat

Raken­namme monipuolisesti asuinrakennuksia, liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä oman Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Meidän joukossamme viihtyy noin 150 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää, jotka ovat valmiita kehittämään sekä yh­teistä toimintaamme että omaa osaamistaan.

Olemme rakentaneet jo noin 10 000 asuntoa ympäri Suomen ja uusia koteja val­mistuu koko ajan. Tule siis rakentamaan Suomea kanssamme ja hae meille töihin!
Haemme Korjausrakentamisen yritykseen Länsi-Pasilaan tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä vastaat hankekokonaisuuksista kokonaisvaltaisesti. Tehtävänkuvaasi kuuluu suunnittelun ohjaus, keskittyen erityisesti tekniseen suunnitteluun ja aikatauluttamiseen. Työmaavaiheessa toimit kohteiden työpäällikkönä, vastaat teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja toimit työmaaorganisaation esimiehenä. Olet tulosvastuussa hankekokonaisuuden menestyksestä. Tehtävänkuvaasi voi kuulua myös yrityksen tuotannon yleisempään kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI, RI, RKM), vahvaa tuotantotaustaa ja koeteltua osaamista vaativien projektien johtamisesta. Lisäksi edellytämme yhteistyökykyä, vastuuntuntoisuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä esimiestaitoja.

Haemme Korjausrakentamisen yritykseen työmaapäälliköitä, projekti-/työmaainsinöörejä ja työnjohtajia pääkaupunkiseudulle

Työmaapäällikkö johtaa projektin tuotantoa. Johdat itsenäisesti projektia siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Toimit työmaaorganisaation lähiesimiehenä. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus) Projekti-/työmaainsinöörin monipuolinen tehtäväkuva sisältää mm. kustannus- ja aikataulusuunnittelua sekä hankintoja. Osaamistaustasi huomioidaan tehtäväkuvan määrittelyssä. Työnjohtajana toimit työvaihemestarina. Johdat itsenäisesti työvaiheita siten, että kustannus-, aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteet toteutuvat. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti korjausrakentamisesta sekä soveltuvaa koulutusta (Dl, Rl, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä , kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä jo alkuvaiheessa mukaan kasvavaan yritykseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Korjausrakennus Oy toimitusjohtaja Esa Surakka.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 6.8.2017 mennessä osoitteeseen: esa.surakka@pohjolarakennus.fi